tiistai 10. syyskuuta 2013

Viikkolepo.

Ah, ihana opiskelijaelämä, levollisuus ja rauha. Läsnäolotunteja on tosi vähän, tenttikirjaan tarttuminen on ainoa keino saada tätä elämäänsä eteenpäin. Mutta nyt on kyllä pakko sanoa, että tän viikon mä lepään! Hengailen vaan kotona ja otan rennosti. Nukun päiväunet, jos huvittaa. Siivoilen paikkoja pikkuhiljaa ja kokkailen oikein ajan kanssa.


Relax


Eilen alkoi 78 967:tta kertaa uusi elämä. Eli eilen ei mätötty, tänään aloitettiin aamu voimapirtelöllä ja suuniteltiin urheilemista ja huomenna homma lösähtää, kun ei tästä mitään sitten tullutkaan. Mutta hei, maanantai tulee taas, kohta voi sitten aloittaa taas uudestaan! Eli ei hätiä mitiä.. Krhm.

LISSETTE


Bongasin Alexandran blogista tollasen aamujuoman, johon tulee kauramaitoa ja hedelmiä. Ei ole tullut kauheasti kauramaidolla lutrattua, oli pakko kokeilla ihan mielenkiinnosta. Tää on hyvää! Heitin sekaan viinirypäleitä, pienen omenan ja persikan, makeuttamaan lisäsin vielä viikonlopun boolista yli jääneestä sokerimehusta hiukan. Kauramaitoa päälle ja blenderi karjumaan. Namiii. Uusi elämä ei ole vielä loppunut! Seuraavaksi suunnittelinki urheilemista, sen toteutumisesta tää joka viikko jää roikkumaan, eli saa nähdä ny.

Stadiumilta tilaamani tavarat saapuivat eilen! Tennarit on <3, pipo on ihan kiva ja neule oli auttamattomasti liian iso. Oon vähän tämmönen telttaihminen mutta toi ei enää mene edes perus teltasta. Toi on puolijoukkueteltta. Koitan ottaa pari kuvaa tänään!

4 kommenttia:

Toiveikas kirjoitti...

Löhöviikot on toooooosi jees!!! Määki voisin pitää ;D Mutta työt ei odota. Onneksi syysloma on "kohta" :D

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

Sitä odotellessa! Tsemiä ;)

Triine kirjoitti...

Tsemppiä "uuteen elämään", mullakin ois tarkotus alottaa, stadiumista kassan kautta kotiin ja salille, saa nähdä mitä tästä tulee, läskit sais lähteä :D

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

Heheh, kiitos ja tsemppiä ittelleski! ;)