keskiviikko 11. syyskuuta 2013

L'Oréal Nude Magique CC-voide testissä.

Sain Me Naiset -lehden välissä näytteen tuosta uudesta L'Oréalin Nude Magique CC-voiteesta.

 



Itse tuote on vihreää, sellaista epämääräistä rakeisen näköistä litkua. Levitettäessä tavara muuttuu meikkivoidemaiseksi! Oooh.

Tämä kävi meikkivoideen sijaisena, mutta tällai kun pitää oikeasti ihmisten ilmoille mennä, niin laitan tähän päälle vielä meikkivoiteen. Mutta kyllä tää sävyeroja tasottaa. Hiukan on tahmean oloinen, ei kuitenkaan läheskään niin paha kun Garnierin BB-tahmeus. Siihen oli kärpäsetkin kiinni, kun ohi lensivät! Yöh. Tässä on tämmönen perustahmeus, mikä nyt väistämättäkin tulee, kun jotain naamansa tunkee. Ei huono.

Tää jotenkin tekeytyi levittämisen jälkeen, paras tulos on siis hetken kuluttua levittämisestä, lopputulosta ei näe heti.

Näytteessä luki tämän olevan tarkoitettu light to medium -iholle.

Kuvasarja aamuisista tapahtumista:

1) Koruton todellisuus..


2) CC-voide


3) Heti levittämisen jälkeen


 4) Hetki levittämisen jälkeen

Kuten sanottu, ei tällä naamalla kannata ihmisten ilmoille lähteä ilman meikkivoidetta vielä tän päälle levitettynä. 
Mutta hiukan tää lohdutti kuitenki..


--->


Hintaa tällä näyttää olevan n. 18e.
Tuolla hinnalla en lähde ostamaan, ei tämä nyt niin mullistava ollut sentään. Hyvin pärjään ilmankin. Pitänee katsoa josko esim. laivareissulta tarttuisi mukaan pienemmällä hinnalla.

3 kommenttia:

Toiveikas kirjoitti...

Mulla kans oottais tuolla näyte kokeilijaansa mutta .. Kiitoksia kun kokeilit puolesta :D Voi jäädä mulla kokeilematta. Vihreänhän pitäisi oikeasti tasoittaa punoitusta. Oon joskus käyttänyt vihreää voidetta meikin alla ja se oikeasti toimi. En vain muista enää merkkiä. Ainoa mikä toimii tuolla tavalla mulla on nyt Lumenen Cc-voide. En oo pitkiin aikoihin levitellyt meikkivoidetta nassuun. Ja jos oonki laittanut niin se on tuntunut tooooosi paksulta.

Anonyymi kirjoitti...

Tän luettuani kävin tänään ostamassa, täytyy testata =)

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

Tää oli mulla eka vihreäkokeilu, mutta voishan tää juu toimiaki. :P Pääsispä testaamaan muiden merkkien CC:tä niin tietäisi, mikä näistä kannattaisi hankkia, jos ostaisi!