keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Perusmeininki pikkumustassa.

Elämänmeno muuttui ihan aikaslailla, kun kesätyö vihdoinkin loppui pari viikkoa sitten. Koko kevät & kesä on painettu päivisin hiki otsalla, iltaisin taas tsillailtu vaan, hoidettu pakolliset kauppareissut, oltu aika tasaisesti. Torstaina oli siivouspäivä, siivous hoidettiin heti kun töistä tultiin, loppuilta otettiin lunkisti siistissä kodissa. Viikonloppuisin tehtiin kaikkea kivaa.

Tällä hetkellä mä hengailen täällä keskenäni päivät, iltaisin painelen pitkin kaupunkia ties missä kissanristijäisissä. Hyvä kun on ehtinyt parin viikon aikana näkemään tuota toista ihmistä, joka asuu samassa osoitteessa. Nekin näkemiset ovat olleet sitä, että hän on astunut ovesta sisään ja lähtenyt samoilla vauhdeilla heittämään mua johonkin, milloin sitten minnekin. Illalla tässä ehtii olemaan samaan aikaan hereillä ehkä tunnin, korkeintaan pari, sitten toinen painelee pehkuihin ja mä jään tänne hoitamaan unohtuneita asioitani koneelle.

En mä tiedä kumpi näistä nyt sitten oikeastaan on hienompaa.  

Onko mitään kolmatta vaihtoehtoa?!


A work in progress | via Tumblr


Tänään ohjelmassa on edustamista toisen ala opiskelijoiden juhlissa. Onneksi on ihan siis rento meininki, dokaaminenhan siellä pääasiana on, ei niinkään edustavana oleminen tai puheiden pitäminen. Pukeutuakin pitäisi hiukan, en ole ihan vielä ehtinyt aloittamaan ajattelemaan, mitä pistän päälleni. Kaikki aikanaan.

Keep calm and drink tequila


Ensi viikonloppu kuluu pitkästä aikaa Rovaniemen reissulla. Autotallissa sökönä seisova auto pitää saada Lappiin, eli ei muuta kun trailerin selkään ja matkaan. Tää on noin vuoden kestäneen projektin päätös, siitä johtuen ei edes ota pannuun lähteä puuduttamaan peräänsä auton takia. Ihan sama, vaikka vietäisiin se toiselle manterelle, kunhan saan ton autotallin käyttöön tolle viralliselle autolle.

Seuraavalla viikolla on  tiedossa miehen firman juhlat. Pääsen totuttelemaan miljonäärivaimon edustustehtäviin. Ei mitään paineita.

Millions


Ei ole ihmisellä pikkumustaa, sellainen sopisi niihin juhliin, joten sellainen oli hankittava.

Ei tarvinnut kauaa hakea, kun täydellinen osui kohdalleni. Olin tätä katsellut aiemmin, että voisi olla aika kivan näköinen päällä. Olihan se. Tuo edessä, mekon keskivaiheilla oleva rypytys on elinehto tämmöselle pömppömahalle. 

Mekko: Esprit, 59.90e.




Korut: Sokos, yht. 12e poistokorista.

Jahamm. Voiskohan sitä mennä keittämään ittellensä aamukahvit.. Kello on kuitenkin jo yli 12.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana pikkumusta koruineen 8)

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

:) Ja ihan kiva vielä sittenkin, kun päällensä laittaa! ;)