maanantai 23. syyskuuta 2013

Luomulihaa & askartelemista.

Maanantaita! Viikonloppu kului hassunhauskasta autossa istuessa, romuna ollut auto on enivei nyt saatu takaisin sinne, mistä aikoinaan tulikin, siitä ei siis enää tarvitse murehtia. 
 
 
Matkan tekeminen isolla pakettiautolla, jonka perässä tulevan trailerin niskassa lepää suht. iso henkilöauto, asetti ihmisen jännän äärelle. Hengissä selvittiin, vaikka paluumatkalla yritin parhaani mukaan saattaa koko porukan hautaan kuskintaidoillani.

Paluumatkalla käytiin Rautiosaaren Hiidenkirnuja katsomassa. Erämatkailu naisen tiellä pitää, tjsp.
 
 
 
Tänään nukuin vahingossa ihan laittoman pitkään, sitten vihdoinkin herättyäni otin asiakseni asioida keskustassa sijaitsevassa (mm.) luomutuotteita myyvässä Maatilapuoti Wanhassa.
 
 
 
Tulin tyytyväiseksi, että siellä oli valikoimassa monenlaista lihatuotetta sekä kananpoikatuotteita. Hinta oli ihanan uskomaton, en raaskinut ostaa muuta kun ylämaankarjan jauheliha tällä kertaa. Kuulemma tulossa on pienempiä pakkauksia kukonpojan rintafileitä, niitä täytynee käydä kyselemässä myöhemmin. Tällä hetkellä tarjolla oli vain 5 fileen pakkaus, jolla oli hintaa yli 40e...

Omatunnolla on hintansa.
 
Seuraavaksi ehkä uskallaudun marssimaan suoraan tilan omaan puotiin, hmm.

Iltapäivällä piti minun vielä hiukan askarrella sen kunniaksi, että lähipäivät ovat todellisia sikiämispäiviä lähipiirissämme.
 


Tämä viikko tulee taas olemaan tosi iltapainotteinen, ei hetkenkään rauhaa iltaisin. Voisikin tästä lähteä kaupassa käymään, jotta ehtii illaksi kokoustamaan sitten.

Sommoro!

2 kommenttia:

Triine kirjoitti...

OMG on siinä lihalla hintaa :D Ton hintasta filettä ei auta jättää syömättä "emmä oikein tykkääkkään".. :D

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

Äläpä! :D Eikä ihan ole varaa munata keittiössä "Hups laitoin kanelia cajunin sijaan" :D