maanantai 7. lokakuuta 2013

Vuoden ratkiriemukkain ulkomaanmatka & koirille hyvää mieltä.

Aivan ratkiriemukas viikonloppu takana taas! Perjantai-illan tapahtuma oli huisi, koko Leineperin kylä oli ihan täynnä kynttilälyhtyjä ja nuotioita, jopa lampi! Käsityöläiset myivät tuotteitaan kylän vanhoissa rakennuksissa ja entisellä Savipakarilla oli lämpimiä, ihan tuoreita munkkeja. Ommom! Ostin villasukat joltain vanhalta rouvalta, ei palele!

Paattimatka meni nappiin. Säästyttiin aivan täpärästi terminaalin pistokokeilta, bailattiin aamuun asti ja nautittiin saamastamme huomiosta. Sunnuntaina käytiin buffetissa, mun lihaton linjani piti! Wouu. Vaihtoehtoista ruokaa oli tarjolla vaikka kuinka ja miten. Kotiin päästessäni täällä oli siivottu ja seuraavan päivän ruoka oli valmiina. Ei voi valittaa.


Pari hienoa kuvaa Itämeren laineilta.

Toisessa kuvassa se mun kirpparimekkoni! --->



Bongasin yöllä blogeja selaillessani Ikisinkun blogista tämmösestä HurttaHelppi ry:stä, niillä on kalentereita, joiden tuotolla autetaan koiraraasuja. Tilasinkin heti pari. Ikisinkun sivuilla on koodi, jolla sai hiukan alennustakin.

3 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Kiitos linkkivinkistä! Tulipa sitten tilattua itselleenkin kalendaari :)

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana mekko =)

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

Kiits! Ihan hyvä 5e mekoksi ainakin. (;

Mietinkin että pitäiskö laittaa tähän että jos koiranpelastajasiskoni lukee tämän, älä tilaa! :D Nyt sulla tulee siis olemaan noita joka huoneessa... :D Ei sillä että olisin sulle siis synttärilahjaksi tilannut mutta niiin.