perjantai 4. lokakuuta 2013

Perjantaimeininkejä.

Ihanaa perjantaita kansalle! <3

Tämä viikko on mennyt suurimmilta osin aika ahdistuneissa ja vihaisissa tunnelmissa, vähän kitkaa harrastustoiminnan puolella... Siltä kun ei edes oikein pääse pakoon, aina kun on puhelin mukana, on vaarana että siihen tulee lisää äRsyttäviä viestejä. Ja aina kun on koneella niin sama vaara piilee. 

Mulla on vaan niin vihainen, turhautunut, pettynyt ja surullinen olo. Tää toiminta, mitä on 2 vuotta koittanut pitää hengissä & kasassa, kaatuu kohta muiden välinpitämättömyyteen ja ryhmäkurin totaaliseen puutteeseen, kun kukaan ei vaan jaksa eikä välitä. Touhutaan porukan selän takana mitä lystää, jäsenet ihmettelee että miten tämä teiän toiminta on tällaiseksi mennyt ja minä nolona selittelen samalla, kun koitan parsia muiden mokia umpeen.

Lasken päiviä siihen, että tää loppuu. Pitäkööt tunkkinsa ja munatkoot ittensä. 
Kunhan mun ei enää tarvi selitellä.

 

Onhan tällä viikolla ollut iloakin.  Ystäviä on tullut tavattua ja eilen sain Subin.

Tänään olisi tarkoitus lähteä Tuliruukille Ulvilan Kullaan Leineperiin.

"Leineperi tunnetaan yhtenä Suomen parhaiten säilyneenä kulttuurihistoriallisena ruukkikylänä, ja kylässä vierailee vuosittain useita kymmeniä tuhansia vierailijoita. Kylän merkittävin nähtävyys on vuonna 1771 perustettu Leineperin ruukki."
" Ruukki perustettiin alun perin Ruotsista tuotavan takkiraudan jalostamista varten."
"Lopullisesti teollinen toiminta Leineperissä päättyi vuonna 1902."


Siellä järjestetään siis tänään tuollainen teematapahtuma, aiheena tällä kertaa tuli.

Ohjelmassa on kaikenlaista vanhan ajan työpajaa, työnäytöstä ja myyntikojua. Kunnon markkinat siis. Näistä mä tykkään! 

Huomenna kutsuvat Itämeren laineet! Tyttöjen ekskursio Gracelle vol. 2 siis tiedossa. Tällä kertaa buffetkin varattuna, tosiaan vasta sunnuntaina klo 16.

Kohta siis kerään kaiken harrastekuvioista kumpuavan kiukun ja pahan mielen korvieni väliin, heitän aivot narikkaan ja antaudun viikonlopulle. En ihan vielä, mutta kohta.

Rentoa viikonloppu ruudun sille puolenkin!

Ei kommentteja: