maanantai 30. syyskuuta 2013

Meillä menee koko loppuviikko.

"Maanantai, taas saapuu aivan liian aikaisin kai.."

Paitsi että mun kohdallani millään viikonpäivillä ei ole mitään väliä, hengailen hyödyttömänä kotona enivei, oli sitten maanantai, torstai tai lauantai.

Tänään suunnittelin aloittavani esseetä sosiaalityön ammatillisuudesta.

http://blogs.independent.co.uk/2012/06/30/olympics-games-makers-and-why-students-perhaps-arent-as-lazy-as-we-think/
Loppuviikko meni pikkumustissa meiningeissä. Hieno loppuviikko olikin. 

Lauantaina olin edustusvaimokkeena miehen firman juhlissa. Juhlista ei ole pahaa sanaa sanottavana, ruoka oli suussa sulavaa, bändillä onnistuneita kappalevalintoja, tunnelma oli katossa ja yllätysesiintyjä oli.. Ihana! 

Esiintymässä kävi drag-taiteilija, Miss Divet (http://www.divetshow.com). Showssaan hän parodioi tunnettuja artisteja, biisin vaihtuessa vaihtoi aina lavalla uudet kuteet niskaansa. Juhlissa nähtiin siis kaikenlaisia Celin Dionista Cheekiin.

Mä pääsin pukeutumaan uuteen mekkooni ja uusiin koruihini. 
Päässä mulla on sellanen donitsinuttura (ei muista sen donitsin virallista nimeä..). 


Huonompaa kuvaa ei voi ottaa, eikä parempaa saanut otettua. 
Kuvassa minä pöllästyneenä juhlapaikan vessassa, uu.

Perjantaina nähtiin Porin ensimmäinen Science Slam -tapahtuma. 

"Keski-Euroopassa suosittu Science Slam on kansanomainen tapa tuoda esille tieteen saavutuksia ja tutkimusaiheita. Keskeisiä kriteerejä ovat 10 min. määrämitta ja slamistin pyrkimys temmata yleisö mukaansa." (www.whatsup.fi)

Tapahtumassa tutkijoilla on siis 10 minuuttia aikaa vakuutta yleisö siitä, että heidän tutkimuksensa on kiinnostavin ja hyödyllisin ikinä. Kuultiin esityksiä aurinkoenergiasta, saunasta kehollisena kulttuuriperintönä ja aikuisten leluleikeistä. Hauska tapa tuoda tiedettä helpommin ymmärrettävään muotoon!

Slamin jälkeen siirryin kouluni iltajuhlaan edustamaan vähän. Viikonlopun teemana olivat siis ilmaisen ruoan & viinan bileet.

Torstaina! Tapasin Maija Vilkkumaan!

Torstai-iltana Maija oli kertomassa esikoisteoksestaan Porissa. Tapahtuma oli hänen ja erään hänen toimittajaystävänsä välistä keskustelua kirjan tekemisestä, sen hahmoista sekä elämästä yleensä. 

Lopulta yleisö pääsi tapaamaan kirjailijan ja hän signeerasi kirjani! Omg wtf. En mä kovin monista kuuluisuuden henkilöistä hämmenny ja mene ihan änkyttäväksi, mutta tässä mulla ei ollut mahdollisuuttakaan vaikuttaa jotenkin epäfriikiltä tai asialliselta.



Maija on sellanen kestosuosikki, ei pääse yli eikä ympäri.

Tämä hänen uusi kirjansa, Nainen Katolla, on mulla nyt puolivälissä. Sain kirjan synttärilahjaksi isältäni heti sen ilmestyttyä, herkkua! Oon pitänyt tyylistä, kyllä tästä on huomattavissa, kuka tämän on runoillut. Suosittelen kokeilemaan. Siitä ehkä enemmän myöhemmin, ehkä ei.

http://blogit.yle.fi/strada/strada-arvioi-maija-vilkkumaa-nainen-katolla

Sitten vielä tähän samaan blogitekstioksennukseen pari randomia kuvaa, jotka liittyvät synttäreihini, joihin liittyvistä asioista puhun varmaan vielä kahden kuukaudenkin kuluttua.

Ette ikinä arvaa, keitä tässä kortin kuvassa olevat muistuttavat. Onni on Ystävä, jolta saa ihan suoria mielipiteitä. :D

Siskolta saatu pöllökokoelman täydennysyksilö. Häkkinä toimii lyhty.

Toiselta siskolta saatu hienovarainen vihjaus tilanteestani. :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvinhä sä tukan sait kuosii =) pöllökin on löytänyt paikkansa :D

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

No juu, ihme! Joo ;)