perjantai 18. lokakuuta 2013

Halloween tulee.

Halloween lähestyy. Onko teillä ollut tapana osallistua naamiaisiin tai järjestää sellasia? Ootteko käyneet baarissa pukeutuneena?

Mä en ole.

Halloween-pukeutuminen jäi tossa 10 vuotta sitten, eikä ole sen jälkeen kuulunut. Mutta ilmeisesti nyt on aika tehdä come back. Valitettavasti.

Yksi likkakaveri järjestää Halloweenbileet, joihin on pukeuduttava. Ajattelin ensin että äh, piisoffkeik, joku kiva naamari ja mustat vaatteet, oon vaan joku leidi darkness. Mutta sitten kaverini hehkutti omaa asuaan ja muiden bileisiin tulevien asuja, jotka olivat todellakin.. Asuja.

Kauheat paineet, ja ei kun pähkäilemään että mitäs kwittua nyt sitten.

Kun en mä tiedä! En mä tiedä missä menee nolouden ja hauskuuden raja. Enkä mä nyt ihan ehdoin tahdoin haluaisi taas olla se, jonka takia muiden täytyy tuntea ihan helvetillistä myötähäpeää. Ja pihinä ihmisenä asujen hinta kammotti.. 50e jostain ihme rytkystä, jota käytän tasan kerran?! Omg.

Miss Hoivavietti
Tämmösen kun laittaisin niin siinä ainakin olis Halloweenia ihmisille! Löytyyköhän tätä kokoa XL? Ai ei.. Okei.




Late Lammas
Joohei tää on hyvä! Mitäs tällä on hintaa? 85e?! Toinoini, mä palailen asiaan... Ehkä.



Naamiaisasu; X-Wing Pilotti Deluxe
No emmä ny tiiä...

Kunnes! Vihdoinkin!


Kyllä. Tämä sen olla pitää. Ei yhtään siis vaikuttanut se, että tuo mieheni totesi tän nähtyään "Hei mullahan on noita pukuja auton takakontti täynnä, että älä vaan rahoillas tollasta tilaa! Ja tollanen laukkukin on! Ja hengityssuoja!". 

Omg, säästin justiinsa muutaman kympin, tää se on.

Kirjoitin siis haalarin (mies ei kylläkään ole investigator, mutta onhan noita käytössä tuolla raksahommissakin, esim. asbestijutuissa tai jotain) selkään tuon tekstin ja nyt etsin kuumeisesti tekoverta, jota voisin räiskytellä puntteihin. Ja verellä voisi vetää selkään sellaisen kituvan kädenjäljen.. Ja henkilökortin askartelen toki. Ja minigrippeihin kerään vähän jotain ällöjä näytteitä.

Tää on niin valmis.

Mitäs Halloween-juttuja siellä puolen ruutua?

Lisää Halloweenia on kyllä vielä tulossa. Omat Pre-Halloween-juhlat on ensi viikolla. Pienelle porukalle ihan jotain pientä vaan, ei mitään erikoista. Ja toivottavasti muistan ottaa tosta asustani kuvan. Ja toivottavasti toi nyt on siellä hauskan puolella. 

Kuvat (pl. vika): http://www.naamiaismaailma.fi


Ei kommentteja: