maanantai 14. lokakuuta 2013

Tampere Live 2013! Pmmp! Jee!

Lauantaina nähtiin Pmmp:n viimeinen Tampereen keikka.

Tapahtumana oli Tampere Live 2013, ihan uusi juttu. Se oli siis järkätty Pmmp:n Jäähyväiskiertuekeikan ympärille, Pmmp:n lisäksi esiintyjinä nähtiin Junttu&Krutsin, Anna Puu  sekä Cheek. Tapahtuma järjestettiin Tampereen Messuhallin uudessa Pirkka-osassa. Samalla siis juhlittiin vielä senkin avajaisia.


Lipulla oli hintaa 35e / 50e. Isommalla rahalla sai VIP-lipun, johon kuuluivat oma sisäänkäynti, oma narikka sekä oma partyalue. VIP-lippuja oli onneksi vain tosi rajallinen määrä myynnissä, kaveri osti heti niiden tultua mynntin. Mä en ensin meinannut saada lippua, mutta vahingossa satuin katsomaan jossain kohtaa uudelleen niiden tilannetta, kun niitä oli ilmeisesti vapautunut tms. 

Oli ehdottomasti tuon 15e:n arvoista. Ei tungosta, paikat suoraan lavan edessä. Oma wc, jossa ei edes tauoilla kertynyt muutaman ihmisen verran enempää jonoa. Oma tiski ja tilaa hengittää. Normipuolella ei vaikuttanut olevan ihan yhtä lepposta.

Very important popcorn | via Tumblr

Tapahtumaan oli myyty yli 3000 lippua, ja se oli loppuunmyyty jo kuukautta ennen itse bileitä. Järjestelyihin oli kuitenkin panostettu, homma toimi. Saavuttiin silloin, kun Cheek oli juuri aloittamassa, ei jouduttu jonottamaan, eikä tönimään. Tilaa siis oli ihan kivasti vielä, vaikka paikka oli täynnä. Tapahtuman loputtua ulkona odotti 10 kpl busseja, jotka kuljettivat väkeä keskustaan. Puolen tunnin kuluttua saapui 10 bussia lisää. Takseja oli tolpalla niin monta, kun kaupungista irtosi. 

Bussilla heilahdettiin keskustaan, siellä suunnattiin Ilonaan.

Untitled

Jälleen siis onnistunut ilta takana! Muutama känniörvelö osui tielle keikan aikana. Loppukeikasta tunnelmaa pilasi yksi aggressiiviseksi heittäytynyt idiootti. Järkkäreitä oli onneksi saatavilla. Muutenkin ihmisvihakertoin nousi aika korkealle, mutta niinhän se aina välillä tekee.

Ugh. People.

Tampere Live -tapahtumat jatkuu, eka oli ainakin onnistunut, voi harkita uudelleenki.

Pmmp veti melkein 2 tunnin keikan, ihan huisin sellaisen taas. Korkeasaari -biisiä jäin kaipaamaan. Muutama biisi bändiltä jäi vetämättä lopusta, kun olivat yliajalla. Joku Raja ja Koko Show tulivat jälleen aika iholle. Pyrotekniikka oli kohdillaan, ilotulitteet raikui ja taivaalta satoi paperisilppua. Aikoimoinen show! <3

Tumblr

2 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Täällä on yks niiiin kateellinen! Tuntuu kyllä tyhmältä, että olen nimennyt PMMP:n lempibändikseni since 2005 (tai jtn) ja nyt en edes pääse koskaan näkemään niitä livenä :D Just my luck!! :D

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

Coem backin ne kuitenkin tekee taas hetken päästä. (;