torstai 31. lokakuuta 2013

Iltapukujuhlia.

Mä en oikein ole mikään hienojen juhlien ihminen. Mä en osaa pukeutua, en hallitse etikettejä, en small talkia enkä osaa muutenkaan käyttäytyä. En osaa rajoittaa ruoan määrää niin, ettei vetoketju räjähdä. Ja alkoholin nauttimisen hillitsemisesti nyt puhumattakaan.

Tuossa muutaman viikon päästä olisi hieno iltapukujuhla, johon ilmoitin heti jättäväni menemättä. Enkä siitä sitten sen enempää ressannut.

Kunnes sain eilen tiedon siellä ojennettavasta tunnustuksesta, jota olisi a) tosi noloa b) todella harmi olla vastaanottamatta paikan päällä.

Mitäs siinä nyt pienet kilaripaniikit vetäsin ja säntäsimme koulukaverini luokse kokeilemaan hänen iltapukujaan, jos niistä jokin olisi mulle edes jollain tasolla sopiva. Yksi sopi aivan tarpeeksi hyvin. Väri on aika hillitty, pitää satsata asusteisiin ja meikkiin.

Pitänee muistaa pyytää jotain pikkuapulaista ottamaan parempia kuvia sitten aikoinaan, nää peilin kautta otetut eivät oikein vakuuta.


Mekko on siis lainassa. On H&M:n maksimekko, mutta ihan hyvin menee iltapuvusta, varsinkin tämmöselle vähän muutenkin hönölle juhlijalle.

Eräs liike, Satu's Place, joka myi muun muassa iltapukuja ja juhlakamaa, on ollut lopettamassa jo jonkin aikaa tässä. Eilen sitten kotimatkallani kuljin sen kautta tarkistaakseni, mihin asti on vielä olemassa. Ja miten sattuikaan, että oli eilen viimeistä päivää auki! Tein sitten rynnäkön heti haettuani puvun, ja ostin sieltä 25 eurolla kaikki lisätarvikkeet: Rinta- / Hiuskoristeen, käsineet, sormuksen käsineiden päälle sekä pieniä hiuksiin laitettavia timantteja 5 kpl.

Tuon rinnassa olevan koristeen paikkaa pitää siis vielä miettiä, että tuleeko tuohon rintaan vai hiuksiin.. Ja hanskojen päälle voi vielä etsiä jotain pientä rannekorua.


Sopivan korkeakorkoiset kengät on onneksi jo olemassa.. Laukkua ehtii vielä miettimään.


En tiedä haluanko myöntää olevani näistä oikeastaan aika innoissani. Mitä nyt juhlia seuraavana aamuna pitäisi olla klo 5 lähtevässä junassa nokka kohti Helsinkiä ja liiton valtuustoa muttamutta.. Mutta muuten!

3 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Toi menee ihan täydestä iltapukuna! Piti kahteen kertaan lukea, että tarkotitko tosiaan, että TOI on henkkamaukan maksimekko :D

ps. repesin ekaa kappaletta ihan liikaa :'D

Anonyymi kirjoitti...

ihana =)

Pinkki kirkupöllö... kirjoitti...

Hiukan itekkin hieraisin silmiäni kun vilkasin lappua. ;)

:)