torstai 31. lokakuuta 2013

Lusittu lihaton.

Selvisin! 
.. Vaikken mä nyt varsinaisesti epäillyt, ettenkö selviäisi.

#

Kulunut kuukausi pakotti opettelemaan uusia kikkoja ja ruokia. Tuli kokattua ensimmäistä kertaa oikeaa ruokaa Quornista (nugetteja ei lasketa ruoaksi) ja pyöriteltyä falafel-pullia. Sekä maistettu tofua. Tuli myös kysyttyä ekaa kertaa, että eikö teillä mitään olisi, joka sopisi kasvisruokavalioon. Sekä ilmoitettua ekaa kertaa itsensä kasvisruokavalioa noudattavaksi tapahtumailmoittautumisen yhteydessä. Kaikenlaista tuli siis tehtyä ja koettua ihan ekaa kertaa.

Mitä nyt sitten? Luulen että samoilla mennään, kun tähänkin asti. En onneksi ennen kulunutta kuukautta ollut mikään lihan suurkuluttaja. Tai no, eihän sitä oikeastaan tullut nautittua kun kylässä silloin, kun kieltäytyminen olisi aiheuttanut suurempaa mielipahaa kun ruoan syöminen. En mä edelleenkään miksikään kunnon ituhipiksi ajatellut ruveta. Mutta jos esimerkiksi liiton tapahtuman yhteydessä erikseen kysytään ruokavaliota, aion häpeilemättä ilmoittaa toivovani kasvisruokavaihtoehtoa.

Seuraavaksi  suunnittelinkin aloittavani kaikenlaisten eläinperäisten tuotteiden käytön vähentämisen. Pikkuhiljaa hyvä tulee, aloitin jo maidosta korvaamalla sen kaurajuomalla.



Ei kommentteja: