keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kahvakuula & Muutosmotivaatio.

Lähdin viikonloppuna tekemään tuttavuutta ihan uuden projektin kanssa.. Kahvakuulan!

http://yle.fi/uutiset/venalainen_viljapunnus_villitsee_suomalaisia_kuntoilijoita/6437886

Kahvakuula on aika suosittua tällä hetkellä, sitä on tarjolla melkeinpä kaikilla saleilla ja kamppailukeskuksilla. Ainakin Porissa siis on.

En ollut ennen kuulaa pidellyt, että sillä taustalla mentiin. Onneksi tunnin vetäjä oli oikein ihana, sai vähän yksityisopetustakin, kun ei vaan osannut.

Olin varautunut, että kädet ja olkapäät olisivat seuraavana päivänä aiika kipeät, mutta ei. Reidet, selkä ja vatsalihakset taas ovat olleet niin hellinä, että pahaa on tehnyt nousta sängystä. Eli ilmeisesti on justiinsakin niin kokonaisvaltaista kun väittävät.

Innostuinkin sitten niin, että pakko saada lisää. Harmi että on noita muita harrastuksia niin paljon, että haittaavat näitä uusia touhuja!

Yksin puurtaminen jossain salilla on välillä ihan okei, mutta kovin se on ahdistavaa kun ihmiset tuijottaa, kun ei ole mitään pumppipamppivaatteita eikä osaa mitään, eikä jaksa 4 minuuttia pidempään tehdä. Ryhmäliikunnasta taas sain trauman muutama vuosi sitten, kun koulukaverini kanssa kävin jollain ihme tanssityylisellä tunnilla enkä jaksanut puoliakaan siitä, mitä muut tekivät, enkä pysynyt rytmissä, kompuroin ja häpesin taas hiukan lisää itseäni.


.. Mutta ehkä tämä vielä tästä!

Opinkin kaksi varmaa avainta muutosmotivaatioon tällä viikolla:

a) Mene parin vuoden tauon jälkeen vaa'alle. Totea lihonneesi kuin teuraseläin. 

... Jännästi alkoi kahvakuula kiinnostamaan.

http://liikunnanvihaaja.blogspot.fi/2011/12/vaaka-on-vihollinen.html

b) Lue vegaanin eläinaktivistin blogia siitä, miten maitotuotteiden kuluttaminen on ihan sama asia kun lihatuotteiden käyttäminen. Ei ole paluuta tältä tieltä, ei.

http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/kulkue_vastusti_turkistarhoja-katso_kuvat/

Kuva ei kyllä nyt ihan liittynyt tähän itse asiaan, mutta eikös nuo niitä samoja aktivistin hippejä ole. En löytänyt / halunnut löytää sitä kuvaa, missä vasikka sanoo että I miss you Mommy.

Ei kommentteja: